Retourneren

Is je bestelling (of een deel daarvan) niet wat je verwacht had, dan kun je de producten binnen 14 dagen terugsturen. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet ‘kopen op afstand’ ter bescherming van de consument.

Neem per e-mail contact op met onze klantenservice en geef aan dat je je product wilt retourneren. Stuur je product niet zomaar retour zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.
Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd en in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen ontvangst van de geretourneerde producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Hooks and Yarn gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op je bankrekening.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hooks and Yarn er niet aansprakelijk voor is als retourgestuurde artikelen beschadigen of zoekraken.

Wanneer je een artikel onterecht of zonder kopie-factuur of kopie-pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via info@hooksandyarn.com