Koffie voor Sandra

koffie voor sandra

Ik denk dat 80% van onze brei- en haakklanten theeleuten zijn… Bij iedere workshop ben ik blij als er iemand zegt:  ja lekker koffie!, want dan gaat het apparaat aan.

Het liefst zou ik de hele dag door breien, haken en koffiedrinken, beetje Netflix erbij en ik ben een gelukkig mens.

Nu is thee zo gemaakt, water koken, wat onkruid erin en klaar is de theeleut

Koffie is toch andere koek. Lekkere koffie is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak, sommige dames vinden zwarte koffie lekker, en een aantal nemen genoegen met een oplosbakkie. Ik ben dol op Nespresso. Of dit komt door George Clooney laat ik in het midden maar ik heb thuis zo’n apparaat staan en het is echt heerlijk en gemakkelijk!

Waarom vertel ik dit allemaal? De meeste mensen weten dat de Elements CAL een knaller is geweest in de haakwereld. Het patroon is gemaakt door vele mensen over de wereld. Iets om bescheiden toch heel trots op te zijn. Regelmatig wilden mensen een betaling doen voor het patroon of wilden ze op een andere manier mij hun waardering laten zien voor het gratis patroon.

Dus heb ik bedacht dat iedereen die dit – geheel vrijblijvend natuurlijk – wil doen een kleine bijdrage kan storten zodat ik kan sparen voor een Nespresso-apparaat voor in onze wolwinkel.

Stiekem hoop ik natuurlijk dat het ervan komt. Tot die tijd geniet ik van mijn momenten thuis, met een Nespresso, mijn haakwerkje en een goede film (met George ?)

Lieve groet, Sandra

Een kleine koffiedonatie kun je eventueel hier doen ☕

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate